A KEZDETEK

2015-ben kezdődött az épületgépészeti tervezés, mint egyéni vállalkozás. 2017-ben megalakult az F-TERV ÉPÜLETGÉPÉSZET KFT., mint társas vállalkozás. Egy fiatal, de rendkívül dinamikusan fejlődő tervezői gárdából állunk. A cég magyar családi tulajdonban álló, épületgépészeti tervező iroda. A fiatal csapatnak köszönhetően a XXI.századi modern, letisztult, smart épületgépészetet képviseljük, de természetesen ezen hívószavak mellet a szakmai tapasztalat is fontos pillére cégünknek. Partner mérnök irodánk több, mint húsz éve az épületgépészeti tervezést képviseli és a közel hatéves közös munkának köszönhetően számos komoly feladatott oldottunk már meg együtt.

A VÍZIÓNK

Elejétől foga az, hogy valami mást teremtsünk a megszokottól és az átlagostól. A mérnöki szakmát teljesen újra gondoltuk és új irányból közelítettük meg. Nem találtuk fel újra a spanyolviaszt, a lényeg az ügyfélközpontúságon és a szavahihetőségen alapszik. Amit megígérünk, ahhoz tartjuk magunkat, mind az ügyfél felé és mind a szakági kollégák felé, legyen az építész, elektromos vagy statikus tervező. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a feladatok komplett koordinálásával, a határidők mindenkori betartása mellett. Az épületgépészeti komplex tervezési feladatokat nem csak 2D-ben, hanem 3D-ben is elvégezzük, legyen szó bármelyik gépészeti szakágról.

A SZÁMOK MÖGÖTT

Jelen vagyunk az ország egész területén. A családi házaktól kezdve a közintézményeken át, kisebb sportcsarnokok, ipari létesítményekig szinte minden került már a tervezői asztalunkra.

 
Az elért eredmények jól mutatják, hogy számos referenciával bír tervező irodánk. Ennek is köszönhető, hogy meghatározó szereplővé váltunk a fellendült építőipar, tervezői szegmensében.

A CSAPAT

Fodor Balázs

okl. épületgépész mérnök, ügyvezető

Berecz Sándor

épületgépész tervező

Kató Patrik

okl. épületgépész tervező

Fodor Dávid

műszaki rajzoló

Szabó Tamás

épületgépész mérnök

Nádasdi judit

HR koordinátor

Altunyurt Okan

műszaki rajzoló

Mészáros Balázs

épületgépész mérnök