• F-TERV ÉPÜLEGÉPÉSZET KFT.

  Debrecen

 • Tel.: +36302186977

 • E-Mail

  ftervkft@gmail.com

 • F-TERV ÉPÜLEGÉPÉSZET KFT.

  Debrecen

 • Tel.: +36302186977

 • E-Mail

  ftervkft@gmail.com

2015-ben kezdődött az épületgépészeti tervezés, mint egyéni vállalkozás. 2017-ben megalakult az F-TERV ÉPÜLETGÉPÉSZET KFT., mint társas vállalkozás. Egy fiatal, de rendkívül dinamikusan fejlődő tervezői gárdából állunk. A cég magyar családi tulajdonban álló, épületgépészeti tervező iroda. A fiatal csapatnak köszönhetően a XXI.századi modern, letisztult, smart épületgépészetet képviseljük, de természetesen ezen hívószavak mellet a szakmai tapasztalat is fontos pillére cégünknek. Partner mérnök irodánk több, mint húsz éve az épületgépészeti tervezést képviseli és a közel hatéves közös munkának köszönhetően számos komoly feladatott oldottunk már meg együtt.

A KEZDETEK

A VÍZIÓNK

Elejétől foga az, hogy valami mást teremtsünk a megszokottól és az átlagostól. A mérnöki szakmát teljesen újra gondoltuk és új irányból közelítettük meg. Nem találtuk fel újra a spanyolviaszt, a lényeg az ügyfélközpontúságon és a szavahihetőségen alapszik. Amit megígérünk, ahhoz tartjuk magunkat, mind az ügyfél felé és mind a szakági kollégák felé, legyen az építész, elektromos vagy statikus tervező. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a feladatok komplett koordinálásával, a határidők mindenkori betartása mellett. Az épületgépészeti komplex tervezési feladatokat nem csak 2D-ben, hanem 3D-ben is elvégezzük, legyen szó bármelyik gépészeti szakágról.

Jelen vagyunk az ország egész területén. A családi házaktól kezdve a közintézményeken át, kisebb sportcsarnokok, ipari létesítményekig szinte minden került már a tervezői asztalunkra.

780

megbízás

171

településen

15

állandó partner

Az elért eredmények jól mutatják, hogy számos referenciával bír tervező irodánk. Ennek is köszönhető, hogy meghatározó szereplővé váltunk a fellendült építőipar, tervezői szegmensében.

A SZÁMOK MÖGÖTT

Ha felkeltettük érdeklődését és kíváncsi a részletekre, netán tanácsra lenne szüksége, kérem keressen bennünket valamelyik elérhetőségünkön, és állunk rendelkezésére bizalommal.

Üdvözlettel,

Fodor Balázs

okl. épületgépész mérnök, ügyvezető

ÍRJON NEKÜNK

[contact-form-7 404 "Nem található"]
2019 Fterv Épületgépészet Kft. © Minden jog fenntartva!