GINOP-5.3.17-21 – KKV kapacitásbővítő támogatási konstrukció

 1. Kedvezményezett neve: F-TERV ÉPÜLETGÉPÉSZET Szolgáltató Korlátolt
  Felelősségű Társaság
  2. Projekt címe: GINOP-5.3.17-21 – KKV kapacitásbővítő támogatási
  konstrukció
  3. Szerződött támogatás összege: 11.135.124 Ft
  4. Támogatás mértéke: 100%
 2. Projekt tartalmának bemutatása: „A projekt megvalósítási helyszíne a 4029 Debrecen, Eötvös utca 37. III. em. 2. szám alatt található ingatlan, mely a vállalkozás székhelye, a cég tevékenységét innen irányítjuk, a tervezőiroda itt működik.

A projekt keretében 3 fővel csökkentettük a helyi munkanélküliséget. A 3 főből 2 fő műszaki rajzoló, míg 1 fő műszaki előkészítő, adminisztrátor
feladatokat lát el.
Az építőipar technológiai korszerűsödésének következtében cégünk is lépést akar tartani a fejlődéssel, ezért 3D tervezésben kívánunk előre
lépni. A felvett munkavállalók száma a feladat nagysága alapján lett megtervezve, tekintve a megnövekedett munkamennyiséget, a 3D tervezés munkaidő ráfordítását, valamint a megjelent, valós igényt a 3D tervezésre.
A felvett munkavállalók támogatott foglalkoztatási időszaka 8 hónap, a továbbfoglalkoztatási kötelezettség szintén 8 hónap.
A felvett munkavállalókon keresztül a projekt elérte célját, melyek között szerepel a COVID-19 járvány okozta sokk után a helyi építőipar és
kiszolgáló szektorainak megerősítése, a benne dolgozóknak kiszámítható és helyi szinten kiemelkedő jövedelem biztosítása, a vállalkozás kapacitásának bővítése, a korábban alvállalkozókkal megoldott feladatok saját munkaerővel való kiváltása, valamint a helyi és térségi munkanélküliség csökkentése.
A projekt közvetve hozzájárult a népesség helyben tartásához, az elvándorlás csökkentéséhez.”

6. A projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.10.01. (továbbfoglalkoztatási kötelezettség lejártának dátuma: 2023.06.01.)
7. Projekt azonosítószáma: 3317241218