Szolgáltatásaink

Épületgépészeti tervezés

Komplett épületgépész tervezés a rendszerszinttől a legapróbb részletekig. A fűtés, hűtés, légtechnika, gázellátás, vízellátás, szennyvíz-csapadékvíz elvezetés és technológiai tervezés területein járunk el. Az ipari és sportlétesítményektől egészen a közintézmények, irodaházak és lakóházak rendszereinek tervezésével állunk rendelkezésre ügyfeleink számára.

Bim modellezés

A tervezés során, legyen szó új épületek tervezéséről, meglévők felújításáról vagy már álló épületek modellezéséről, a BIM modell készítésének számos előnye lehet. A tervezési fázisban a BIM modell hatékonyan támogatja a különböző szakágak szorosabb együttműködését, ami kis ráfordítással magasabb minőségű végeredményt és alacsonyabb kivitelezési költségeket eredményezhet. Teljeskörű BIM modellezői szolgáltatáscsomagunkkal segítünk az épület élettartamának bármely szakaszában, hogy olyan modellt hozzunk létre, amely optimálisan szolgálja az Ön igényeit.

3D Épületfelmérés és Pontfelhő

Meglévő épületek és rendszerek részletes felmérésével, valamint az adatok modell alapú rögzítésével digitális másolatok készíthetők. Ezek lehetnek pontfelhő alapúak, vagy a pontfelhő alapján készült 3D vagy BIM modellek. Felméréssel foglalkozó divíziónk 2022 év végétől a WIBA Solution csapatával működik tovább.

Kivitelezés

Kiterjedt mérnöki tapasztalatunknak köszönhetően, 2021 óta nem csupán gépészeti rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, hanem emellett a rendszerek beüzemelésével és szervizelésével is. Fő hangsúlyt helyezünk a légtechnikai kivitelezésre és a fűtési-hűtési automatika telepítésére.

Szaktanácsadás

Az F-TERV  legfrissebb szolgáltatása a mérnöki háttértámogatást. Ezen a területen partnerségben dolgozunk a WIBA Solution Kft. csapatával, akik az épületgépészeti termékek értékesítésével foglalkoznak. Szoros együttműködésünk keretében segítünk nekik szakemberek képzésében és oktatások szervezésében.

Energetikai megoldások

Vállalkozásának széleskörű energetikai megoldásokat kínálunk, melyek segítik az energiahatékony működést és optimalizálják cége energetikai költségeit. Tapasztalt szakembereink segítségével személyre szabottan kutatjuk azt a megoldást, amely eléri vállalkozása energiahatékonysági céljait, maximalizálja az energetikai rendszerek teljesítményét, csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, sőt akár eléri a karbonsemlegességet is.

ÉRTÉKESÍTÉS

Az épületgépészeti termékek kereskedelme terén választékunkban megtalálhatók a legmagasabb minőségű és megbízható márkák. Legyen szó fűtési, szellőzési, légkondicionálási vagy vízellátási rendszerekről, célunk, hogy ügyfeleinknek csak a legjobb megoldásokat kínáljuk. Főként a Lengyelországban gyártott termékek forgalmazása a portfólió része. Látogasson el az oldalunkra: https://shop.wiba.hu